julkkis

Milana Dadaševa: freestyle-paini elämäntapana

Sisällysluettelo:

Artikkeli kertoo mielenkiintoisesta henkilöstä urheilumaailmassa. Milanon Dadaševin valitsema urheilu on freestyle-paini. Kansallisuus on Dagestan, mutta tyttö asuu Venäjän federaation alueella. Hän on Venäjän mestari freestyle-paininnassa vuonna 2016. Tästä nuoresta iästä huolimatta tyttö on kansainvälisen luokan MC. Hän tuntuu mukavimmalta luokassa 48 kg.

Dadasheva Milan (freestyle -paini): elämäkerta

Dadasheva Milan Kamilkhanovna syntyi 20. helmikuuta 1995 Dagestanin tasavallassa, Izberbashin kaupungissa. Syntymäpaikasta on muita tietoja, mutta sitä ei vahvistettu. Myöhemmin perhe muutti Makhachkalaan, missä tytön urheiluura alkoi.

Lapsuudestaan ​​lähtien Milan oli rakastunut taistelulajeihin, joten hän aloitti urheiluuransa koulussa judon osioilla. Kun Dadaševa oli 15-vuotias, siis vuonna 2010, hän sai kutsun kaupungin mestaruuskouluun painiissa. Voitettuaan turnauksen tyttö tajusi, että taistelu on lähempänä häntä, ja päätti vaihtaa painihousuiksi. Joten tässä urheilussa syttyy uusi tähti - Milan Dadašev. Freestyle-paini tuli hänen areenalleen, jolla hänellä oli useita kertoja kiivetä palkintokorokkeelle.

Valinta taistelun puolesta

Tyttö koulutettiin legendaarisen venäläisen valmentajan Kasum Nasrudinovin ohjauksessa Makhachkalan lasten ja nuorten urheilukoulussa. Muutettuaan aikuisten urheiluun, Milano aloitti harjoituksen Svetlana Grachevan kanssa. Tämä valmentaja auttoi paljastamaan nuoren urheilijan kykyjä.

Milana Dadaševa (freestyle -paini ei ole ainoa asia, jonka tyttö tekee elämässä) 21-vuotiaana onnistui saamaan kaksi korkea-asteen koulutusta: kansantalouden ja liikunnan alalta.

Milan Dadashevan ura

Nuoren urheilijan ammatillinen ura alkoi vuonna 2012, ja ensimmäiset menestykset eivät olleet kauan tulevia. Milanosta tuli jo helmikuussa toinen arvostetussa Klippan Lady Open -turnauksessa. Saman vuoden huhtikuusta tuli uskomattoman menestyvä. Ensinnäkin Dadasheva voitti pronssin Orenburgissa pidetyssä turnauksessa ja sen jälkeen voitti Venäjän juniori-mestaruuden. Ja seurauksena - haaste maan nuorisotiimille.

Toukokuun lopulla Milan otti kultamitalin juniori-mestaruuskilpailussa, joka pidettiin Turkin kaupungissa Ankarassa. Alkukesästä urheilija tuli kolmanneksi Zagrebissa pidetyssä Euroopan nuorten mestaruuskisassa. Meidän täytyi odottaa seuraavaa menestystä vuoteen 2013 asti, jolloin toukokuussa Milanon Dadaševista (freestyle-paini luokassa 48 kg) tuli ensimmäinen Bulgarian Bulgarian kaupungissa Varnassa pidetyssä Sirakovin ja Ilievin nimissä pidetyssä vuotuisessa nuorisoturnauksessa.

Ja kuukautta aiemmin hänestä tuli Venäjän mestari Permin turnauksessa. Dadašev odotti myös toukokuussa 2013 uutta menestystä - pronssia kilpailussa Saksan kaupungissa Dormagenissa (Milanon lohdutusfinaalissa hän voitti kollegansa Venäjän maajoukkueessa - Ekaterina Polishchuk).

Mutta heinäkuussa 2013 Milan epäonnistui Skopjessa, Makedoniassa pidetyssä Euroopan nuorten mestaruuskisassa. Urheilija saavutti seitsemännen sijan ja lopetti taistelun jo toisella kierroksella hävittyään saksalaiselle Catherine Henkelle. Vuosi 2013 päättyi urheilijaan kauhealla vammalla - ristin ristisidosten repeämällä, mikä ehdotti melko pitkää toipumislinjaa. Kuntoutusprosessi kesti noin kaksi ja puoli kuukautta, minkä jälkeen urheilija osallistui Minsk-turnaukseen, mutta ei ottanut palkintoja. Milan sai seuraavan palkinnonsa nuorten maailmanmestaruuskisoissa, saaden siellä kolmannen sijan, häviäen vain japanilaiselle urheilijalle Yu. Miaharalle.

Menestys ja palkinnot

2015 voidaan turvallisesti lisätä lahjakkaiden urheilijoiden omaisuuteen. Alkukesästä Istanbulin Junior Continental Championship -sarjassa Milanosta tuli voittaja painoluokassaan. Elokuussa Brasilian kaupungissa Salvadorissa pidetyissä maailman juniorien maailmanmestaruuskilpailuissa Dadasheva voitti jälleen pronssin.

Nuoren urheilijan vuosi 2016 alkoi viimeisellä kolmannella sijalla Pariisin aikuisten mestaruuskisoissa. Varhain keväällä alle 23-vuotiaiden urheilijoiden EM-kisoissa Milano sijoittui kolmanneksi, missä dramaattisessa pronssitaistelussa hän sai luovuttamansa Euroopan mestarin nuorten keskuudessa Violetta Chirikin kanssa.

Kesäkuun alussa Venäjän aikuismestaruuskisoissa Milan Dadašev, jolle freestyle -painosta tuli prioriteetti elämässä, ei yksinkertaisesti jätä mahdollisuutta kilpailijoille. Kaikki neljä kuuluisaa vastustajaa olivat lapaluilla - tätä ei voida kutsua sensaatioksi, mutta monet valmentajat ja asiantuntijat olivat yllättyneitä näkemästään.

Sitten kävi selväksi, että Milano on tärkein haastaja Brasilian olympialaisiin ja edustaa Venäjän painijajoukkuetta painoluokassa 48 kg. Dadaševa sisällytettiin virallisesti Venäjän olympiajoukkueen hakemiseen heinäkuussa 2016. Itse urheilijan mukaan tämä oli hänen lapsuutensa unelma ja hän on erittäin iloinen saavuttaessaan tavoitteensa.

Vuoden 2016 olympialaisten tulokset: Milan Dadašev (vapaauinti)

Rio de Janeiro, arvostettu olympiaurnaus - näytti siltä, ​​että kaikki mitä urheilija halusi elämässään, täytettiin. Jäi vain voittaa mitali Venäjän joukkueelle, mutta valitettavasti sitä ei voitu tehdä. Kaikki alkoi tietysti mahtavaa - Dadasheva voitti karsinnassa Korean urheilijan Kim Joonin. Mutta jo 1/8-finaalissa hänet voitti Bulgarian joukkuetta edustuva Yelitsa Yankova.