julkkis

Kudryavtseva Yana Alekseevna: elämäkerta ja levyt

Sisällysluettelo:

Anonim

Kudryavtseva Yana Alekseevna on nuorin täydellinen mestari maailman voimistelukilpailuissa. Tyttö syntyi urheiluympäristössä, koska hänen isänsä on kuuluisa uimari, joka voitti olympialaisten mestaruuden vuonna 1992. Perhe asui Moskovassa.

Uran lähtö

Melko varhain alkoi edistyä merkittävästi Kudryavtseva Yana Alekseevna. Hänen elämäkertaan liittyy vakava urheilu, alkaen vuodesta 2008, jolloin voitto voitettiin junioriturnauksissa. Sitten tällainen tapahtuma järjestettiin Dmitrovin alueella vuonna 2009, hän kilpaili Samarassa vuonna 2011 ja Kazanissa (2012).

Image

Kilpailujen alkamiskausi oli 2011. Juuri sitten kykyjä arvostettiin, minkä osoitti Kudryavtseva Yana Alekseevna. Juniorien keskuudessa järjestettiin kansainvälinen kilpailu. Samaan aikaan Grand Prix -kilpailu kesti.

Yana Alekseevna Kudryavtseva pääsi joukkueensa johtaviin riveihin. Hän teki erinomaisen työn sekä klubeilla että vanteella. Junior Cup voitettiin. Pesarossa Kudryavtseva Yana Alekseevna sai maailman johtajuuden. Hänen uransa kehittyi nopeasti.

2012 toi voiton Euroopan kilpailuissa nuorten keskuudessa. Tuomarit lahjoittivat tuomarien sydämet palloilla, jotka hänen täydellisesti suorittivat. Kudryavtseva Yana Alekseevna sai "kullan" joukkueen yleispalvelun seurauksena.

Nopea kehitys

Sittemmin hänen saavutuksensa ovat vain moninkertaistuneet. Kudryavtseva Yana Alekseevna osallistuu aikuisten kilpailuihin. Urheilijaurat seniorit-luokassa alkaa vuoden 2013 kansainvälisen tason turnauksella, joka järjestetään Venäjän pääkaupungissa. Seuraava kiertue tapahtui Holonin alueella. Kaiken kaikkiaan kimaltelu voitti, samoin kuin kilpailun seurojen kanssa, pronssi voitettiin, pallojen käytön ansiosta, hän hallitsi kauniisti vanteen.

Kudryavtseva Yana Alekseevna tulee sitten Sofiassa järjestettävän maailmancupin jäseneksi. Hän antoi hänelle ensimmäisen sijan ympäri. Huolimatta siitä, että tämä oli hänen ensimmäinen kausi, tyttö oli historiassa ensimmäinen, joka ylitti kilpailijansa tässä vaiheessa uransa alkuvaiheessa. Johtajuus kehän kanssa työskennellessä voitti kirkkaudella, hän teki erinomaisen työn urheiluvälineillä, sai pronssin esityksestään nauhalla.

Kun maailmancup järjestettiin Minskin alueella, voitettiin heti toinen all-around-voitto, ”kulta” palloilla työskentelemiseksi, samoin kuin toinen nauhalla ja maceilla.

Image

Tietueen asettaminen

Uransa seuraava vaihe ohitettiin Wienissä, kun Yana Alekseevna Kudryavtseva voitti “kullan”. Valokuvat osoittavat, kuinka tyylikäs tämä tyttö on, mutta kuinka paljon sinnikkyyttä ja kovaa työtä hänellä on! Suorittaessaan suorituksen palloilla hän ansaitsi 19 pistettä päivitetyssä arviointijärjestelmässä, joka oli tuolloin ennätys. Ilmiömäisesti nuori tyttö oli, kun hän voitti Euroopan mestarin aseman. Vain 15 vuotta, ja jo sellaiset tulokset!

Pietarissa vuonna 2013 järjestetyn ensimmäisen maailmancup-finaalin yhteydessä saatiin kolmas asema yleispalvelussa, ensimmäinen paikka palloilla työskentelemiseksi, toinen paavin kanssa ja esitys nauhalla.

Image

Voitto riippumatta siitä

Tämän vuoden elokuussa debyytti Kiovassa osana maailmanmestaruuskilpailuja. Oli joitain teknisiä esteitä. Musiikki katkaisi pari kertaa, joten esiintyminen oli aloitettava uudelleen. Kaikesta huolimatta hänestä tuli voittaja ja hän sai tuloksen 18, 5.

Saatiin myös mestaruus seurojen kanssa työskentelyssä, toinen asema - kehällä ja palloilla pelaamiseen. Kun lopullinen yleisötapahtuma, joka suoritettiin yksilöllisessä tilassa, tyttö voitti. Tämä saavutus nostaa hänet nuorimman voimistelijan asemaan, joka on voittanut täydellisen johtajuuden maailmassa 15-vuotiaana.

Image

Itäisen valloitus

Sitten hänen elämänsä tapahtumat alkavat Japanissa, missä hän oli jäsenenä Aeon Cup -kerho-mestaruudessa. Tyttö toimi osana ryhmää, joka kilpaili Gazprom-yhdistyksen puolesta. Hänestä ja hänen kollegoistaan ​​maajoukkueessa tuli joukkuekilpailun johtajat Valkovenäjää ja Ukrainaa eteenpäin. Kun yksittäinen yleispistetapahtuma tapahtui, Kudryavtseva sai “kullan”.

Seuraava 2014 palauttaa tyttö uudelleen Moskovaan osallistuakseen yhteen Grand Prix -turnauksista. Hän tuo kolmannen sijan all-around ja toisen sijaan työskenteleessä muska ja vanteen kanssa. Voimistelija voisi saavuttaa hyviä tuloksia, jos hän olisi valmistautunut paremmin, mutta hän pysyi silti kolmen parhaan joukossa.

Paljon parempia asioita meni Tielle, missä hän voitti mestaruuden kaikissa kategorioissa paitsi työskennellessään muskotin kanssa. Siellä hän sai toisen sijan. Stuttgartissa saatiin neljä kultamitalia. Kerran Holonissa Grand Prix -sarjassa hän voitti vielä kaksi ensimmäistä sijaa, yhden sekunnin ja pronssin. Toisella vierailulla Pesarossa hän onnistui voittamaan kaikissa luokissa.

Image

Muuttumaton mestari

Huhtikuu 2014 oli Venäjän mestaruuden aikakausi Penzassa. Hänen alistumisensa yksilöllinen all-around oli täysin. Kerran Corbeil-Esonissa ja Taškentissa hän saavutti toisen sijan, toiseksi vain maanmiehensä Mamun Margaritan kanssa. Kun seuraavat vaiheet järjestettiin Sofiassa ja Minskissä, tyttö onnistui saavuttamaan voiton.

EM-kilpailun kolmaskymmenes vuosipäivä toi voiton ehdottoman johtajan roolissa. Kazanista ja kansainvälisen Cupin viimeisestä vaiheesta tuli aika saada neljä kultamitalia ja yksi hopea.

Israelin vuoden 2014 maailmancup alkoi ryhmätapahtumana, jonka seurauksena osallistujista Venäjältä tuli voittajat. Kudryavtseva päsi ehdottomasti kaikkiin loppukilpailuihin. Luokittelut muskaatti, vanne, pallo toivat ensimmäisen sijaan ja nauha - toisen. Se oli myös erittäin menestyvä ajanjakso, koska hän voitti jälleen ehdottoman mestarin aseman yksilöllisissä yleisissä olosuhteissa.

Kilpailun lopussa Yana sai erikoispalkinnon, jonka Longines myönsi eleganssista. Kauneudesta sattui voittajaksi Silver Doe Award.